اتوبوس‌های اعدام چین

یو اس تو دی، به تازگی گزارش جالبی در مورد نحوه اعدام مجرمین در چین منتشر کرده است. به خلاصه‌ای از این مطلب توجه کنید:

«ژانگ شیجیانگ»، ملقب به شیطان نه‌انگشتی است، نخستین بار در ۱۳ سالگی، پدرش او را در حین دزدی غافلگیر کرد و برای جریمه یکی از انگشتانش را برید. ۲۵ سال بعد و در سال ۲۰۰۴، ژانگ یک بار دیگر محکوم شد، اما این بار برای قتل و تجاوز. او یکی از نخستین افرادی بود که برای اعدامش از اتوبوس‌های مرگ چینی استفاده شد!

گفته می‌شود که تعداد اعدام‌ها در چین در هر سال، ۴ برابر باقی دنیاست. مدتی است که چین در حال موقوف کردن اعدام با جوخه آتش و جانشینی آن با تزریق داروهای مرگ‌آور است. آمریکا و سنگاپور، پیش از این تنها کشورهایی بودند که در آنها اعدام با تزریق انجام می‌شد.

از آنجا که ساختن اتاق‌های اعدام و یا انتقال محکومان به تشکیلات اعدام محدودی که در چین وجود دارد، گران از آب درمی‌آید، چینی‌ها به این فکر افتادند که اتوبوس‌هایی مجهز به اتاقک‌های اعدام بسازند که از شهری به شهر دیگر حرکت می‌کنند و کار اعدام را با سهولت انجام می‌دهند.

چینی‌ها معتقدند که با این تدبیر، اعدام‌ها را انسانی‌تر و متمدنانه‌تر انجام می‌دهند، گرچه هنوز بیشتر اعدام‌ها در چین با شلیک گلوله انجام می‌شوند، اما میزان اعدام با تزریق، به گفته مقامات چینی به ۴۰ درصد رسیده است.

اما در این میان منتقدان، اتهام بزرگی به چینی‌ها وارد آورده‌اند، آنها اعتقاد دارند که اتوبوس‌های مرگ چین، باعث آسان شدن کار تهیه پیوند از جسد اعدام‌شدگان می‌شود و کار کسانی را که به طور غیرقانونی مباردرت به این کار می‌کنند، نسبت به زمانی که اعدام با سلاح گرم انجام می‌شد، بسیار آسان‌تر می‌کند! آنها پلیس، تشکیلات قضایی و بیمارستان‌های چین را متهم کرده‌اند که در این کار غیرقانونی مشارکت می‌کنند و به سود هنگفتی می‌رسند. ممانعت چینی‌ها از نشان دادن اجساد اعدام‌شدگان به خانواده‌هایشان قبل از سوزانده شدن، این شک را بیشتر می‌کند.

اما چینی‌ها می گویند که مراسم اعدام به صورت زنده و ویدئویی برای مقامات قانونی پخش می‌شود، تا از قانونی بودن اعدام‌ها اطمینان حاصل شود. به علاوه در ماه مارس، وزرات بهداشت چین، قانونی تصویب کرد که بر اساس آن خرید و فروش بافت‌های پیوندی ممنوع شده است و قوانین پیوند عضو، تشدید شده است.

alt

اتوبوس‌های مرگ چین، از بیرون شبیه وسایل نقلیه معمول پلیس هستند. هزینه ساخت هر یکی از آنها ۳۷ هزار تا ۷۵ هزار دلار است. تا به حال ۴۰ عدد از این اتوبوس‌ها ساخته شده‌اند.

ترکیب داروهای مرگ‌آور: جالب است بدانید که دارویی که برای اعدام استفاده می‌شود، ۳ جزء دارد: سدیم تیوپنتال، محکوم را بیهوش می‌کند، پانکرونیوم، تنفس او را متوقف می‌کند و کلرید پتاسیم، قلب محکوم را از کار می‌اندازد.

در چین ۶۸ جرم مختلف از جمله فرار از پرداخت مالیات و قاچاق دارو، مجازات اعدام دارند. خود محکومان نمی توانند وسیله اعدام خود را انتخاب کنند، با این وجود، تردیدهایی وجود دارد که محکومان ثروتمند برای تحمل نکردن درد، شیوه تزریق دارو را با تحت‌تأثیر قرار دادن مقامات قضایی انتخاب می‌کنند.

قرار نیست این فیلم رو بزارن برای دانلود
ممنون خیلی عالی بود و کاربردی. دست آقای میرزاده هم درد نکنه.:)
ممنون رفیق منم خیلی مشتاقم تا این مستندو راجع به این مثلث مرموز بدونم
dada man in filmo didam mage mishe amin hayaye o golzar filmi bazi konan ke bad bashe? ama behtare download nakoni ba 1000 t mitooni cd bekhari

لطفا ایمیل خود را وارد نمائید

دریافت روزانه تازه های سایت Add to Google

رژیم لاغری و چاقی

هر روز وضعیت بدنی خود را ارزیابی نمائید
www.myfitroad.com

دعوت به همکاری

News image

نظر (0)add comment

لطفا نظرتان را در مورد این مطلب بنویسید
کوچکتر | بزرگتر

busy

آیا شما هم به دنبال آغاز یک تجارت اینترنتی هستید

برای اولین بار در ایران

خدمات ادسنس برای اولین بار در ایران

• کتاب آموزش ادسنس
  • افتتاح حساب ادسنس

رستوران ایرانی ک
ج, ارديبهشت 29 1391
فروش فوری Kancil مد
پ, ارديبهشت 28 1391
ثبت شرکت و امور ا
س, ارديبهشت 26 1391
Zoom Photography Studio
پ, ارديبهشت 21 1391
اکران فیلم گشت ا
پ, ارديبهشت 21 1391
اکران فیلم گشت ا
پ, ارديبهشت 21 1391
اخذ پذیرش تحصیلی
چ, ارديبهشت 20 1391
فروش قسطی خودرو w
چ, ارديبهشت 20 1391
sabt sherkat dar malezi
ش, ارديبهشت 16 1391
تحصیل در مالزی
س, ارديبهشت 12 1391
اپارتمان 3 خوابه
ج, ارديبهشت 01 1391
toyota vios 1.5 j auto
ج, ارديبهشت 01 1391

تازه ترین مباحث کاربران

Started by Guest
قبل از اقدام به بارداری بخوانید
امروزه خیلی از خانم‌های جوان قبل از بچه‌دار شدن سال‌های زیادی از قرص‌های ضد بار...
Started by Guest
بیشترین علت مرگ و میر مادران باردار
مدیر کل اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: بیشترین مرگ و میر ...
Started by Guest
دانلود جدایی نادر از سیمین
دانلود فیلم جدایی نادر از سیمین رو کی تو سایت قرار میدید؟...
Started by Guest
كم‌خوني و فقرآهن
خوانندگان مي‌توانند با ارسال پيامك به سامانه 30000706 سوالات خود را در موارد مخ...
Started by Guest
طرز تهيه كباب تركي در منزل
مواد لازم : گوشت يا مرغ پخته شده 250 گرم ،‌ پياز خرد شده   2 عدد...

نظرات ارسالی

چگونه در تعيين جنسيت جنين دلخواه...
سلام به همگی من رفتم پیش ویجی کمار دکتر هندی میگن تعیین ...

زندگی نامه دکتر مصدق
عالی بود من کلاس پنجم هستم و توانستم از این مطلب در تحقی...

كسب مقام سوم مسابقات 2010 مالزي توس...
برای شما که موجب افتخار کلیه ایرانیان مقیم داخل یا خارج...

كسب مقام سوم مسابقات 2010 مالزي توس...
آخه از کی تا حالا مالزی شده کشور اروپایی!!!

تصویری از آتوسا دختر کوروش کبیر و...
من ایرانی هستم و همیشه ملیت خودم را به مذهب خودم ترجی م...

رمان دالان بهشت
کا شماش بقیه ی نویسندها هم این جوری می نوشتن واقعا حال ...

تازه ترین پاسخها

قرار نیست این فیلم رو بزارن برای دانلود
ممنون خیلی عالی بود و کاربردی. دست آقای میرزاده هم درد نکنه.:)
ممنون رفیق منم خیلی مشتاقم تا این مستندو راجع به این مثلث مرموز بدونم
dada man in filmo didam mage mishe amin hayaye o golzar filmi bazi konan ke bad bashe? ama behtare download nakoni ba 1000 t mitooni cd bekhari